1. Kezdőlap
 2. Hírek

Hírek

 • Értesítés tervezett karbantartásról

  2019-02-13

  Tisztelt Ügyfeleink!


  Értesítjük Önöket, hogy 2019. február 15. 18:00 óra és február 17. 22:00 óra között tervezett informatikai rendszerkarbantartást végzünk.
  A karbantartás ideje alatt az Electra (InternetBank, ügyfélprogram) szolgáltatás nem lesz elérhető, a kártyás szolgáltatásainkban előfordulhatnak fennakadások.
  A bankkártyás forgalmi értesítő SMS szolgáltatásunk a fenti időszakban szünetel, az üzenetek az időszak végén kerülnek elküldésre.


  Megértésüket köszönjük és az esetlegesen okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!
  Üdvözlettel: 3A Takarék

 • KHR tájékoztató módosítása

  Hivatkozással a 2011. évi CXXII. sz. „a központi hitelinformációs rendszerről” szóló törvény 2018. január 01-jétől hatályos módosulására, Takarékszövetkezetünk a módosított „TÁJÉKOZTATÓ A KÖZPONTI HITELINFORMÁCIÓS RENDSZERRE (A TOVÁBBIAKBAN: KHR) IRÁNYADÓ SZABÁLYOKRÓL, A NYILVÁNTARTÁS CÉLJÁRÓL, A NYILVÁNTARTOTT SZEMÉLYT MEGILLETŐ JOGOKRÓL, A KHR ÁLTAL KEZELT ADATOK FELHASZNÁLÁSÁRÓL, VALAMINT AZ ADATOK ÁTADÁSÁRÓL” dokumentumot tájékoztatás céljából a honlapján elhelyezte: https://3atakarek.hu/images/documents/khr-tajekoztato.pdf.
  A jogorvoslati lehetőségre vonatkozó módosított részek piros betűszínnel kerültek szemléltetésre.

 • Takarékos Nyugdíjas Szövetkezet

  Megkezdte működését a Takarékos Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet, amely számos előnyt biztosít a foglalkoztatásban mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára. 


   

 • Figyelemfelhívás - adathalászat

  2018-09-13

  Tisztelt Ügyfeleink!


  Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 30 - 31. között adathalász kísérlet történt a Takarék Kereskedelmi Bank és Ügyfelei ellen.


  A kísérlet során Ügyfeleink olyan, látszólag a Takarék Kereskedelmi Banktól érkező e-mailt kaphattak, amelyben arra kérték őket, lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül a NetB@nk fiókjukba.


  Amennyiben Ön kapott ilyen e-mailt, kérjük, törölje azt, és az e-mailben javasolt lépéseket ne kövesse, ne adja meg felhasználónevét és jelszavát! Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében kérjük, ne kattintson az adathalász e-mailben szereplő linkre!


  A bank az adathalász oldalt letiltatta. Amennyiben megadta az adatait, kérjük, haladéktalanul jelezze TeleBankon keresztül, vagy bármelyik bankfiókunkban és a bank felületén kezdeményezze jelszavának megváltoztatását is!


  Tájékoztatjuk, hogy a Takarék Kereskedelmi Bank soha nem küld internetbankba való belépésre vonatkozó felkérést e-mailben. Ügyfeleinknek azt javasoljuk, kizárólag a bank hivatalos weboldalán keresztül lépjenek be a NetB@nkba!


  Üdvözlettel:


  3A Takarékszövetkezet

Hirdetmények