1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Hitelek
  4. Folyószámla hitel

Folyószámla hitel

Előre nem várt kiadások? Átmeneti pénzügyi problémák? A bankszámlájához igényelt folyószámla hitelkeret gyors megoldást jelenthet a mindennapokban.

A lakossági folyószámlahitel az Ön 3A Takarékszövetkezetnél kezelt lakossági bankszámlája mellé igényelhető számlavezető fiókjában. Az engedélyezett hitelkeret terhére, a keretösszeg erejéig átutalásai, egyéb megbízásai akkor is teljesítésre kerülnek, ha arra a számlaegyenlege már nem nyújtana elegendő fedezetet. A hitelkeret hozzáférhető bankkártyával is, így pozitív számlaegyenleg hiányában is megvalósítható egy számla kiegyenlítése, vagy akár a készpénz felvétel.

 

A korábban már felhasznált hitelkeret összege a bankszámlára érkező jóváírások révén automatikusan feltöltődik. Az e módon visszatöltött pénzösszeg a futamidő alatt akár folyamatosan felhasználható. A keretösszeg feltöltését így Ön is ütemezheti. Az egy éves futamidőt követően a hitelkeret felülvizsgálatot követően meghosszabbítható.

 

A hitelkonstrukció igénylésének feltétele:

 

A hitelkeretet azok a Takarékszövetkezetnél fizetési számlával rendelkező személyek vehetik igénybe, akiknek a fizetési számlájára rendszeres jóváírás (munkabér, nyugdíj) érkezik.

 

Az egyes konstrukciók részletes leírását a terméktájékoztatók tartalmazzák:

 

 

Miért előnyös?

 

  • a hitelösszeg szabadon felhasználható hitelcél megjelölése nélkül
  • a hitelkeret egyszerűen hozzáférhető és törleszthető,
  • a visszatöltött keret a lejáraton belül szükség esetén újra felhasználható

 

A Lakossági folyószámlahitel konstrukcióról, illetve a lakossági hitelezési tevékenység során felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről az alábbi hirdetményben tájékozódhat:

 

 

Szerződés minták:

 

 

 Egyéb kapcsolódó dokumentumok :

 

 Általános Szerződési Feltételek:

 

 

 További információért keresse fel Takarékszövetkezetünk kirendeltségeit, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Hirdetmények