1. Kezdőlap
  2. Lakosság
  3. Hitelek
  4. Lakáscélú hitel

Lakáscélú hitel

Bővül a család vagy kertes házba költözne? Felújítaná, korszerűsítené ingatlanját?

Lakáscélú terveihez megoldást kínálunk! Válassza lakáscélú hitelünket!


Lakáscélú hiteleinket a lakossági ügyfelek igényelhetik, lakáscélú ingatlanok vásárlására, építésére, bővítésére, korszerűsítésére, felújítására, más pénzintézetnél lévő lakáscélú hitel kiváltására. A hitel összege és futamideje konstrukciónként más és más.
A kölcsön törlesztését havi részletekben kell teljesítenie az Adósnak. A havi törlesztő részlet magában foglalja az esedékes kamat, és a tőketörlesztés összegét. A törlesztő részletnek az esedékesség napjáig jóváírásra kell kerülnie. Az első törlesztő-részlet esedékessége a szerződésben rögzített napon esedékes. A további törlesztő részletek minden hónap ugyanazon napján esedékesek.


A hitelt nagykorú, cselekvőképes, fizetőképes jövedelemmel és befogadható fedezeti ingatlannal rendelkező, illetve harmadik, magánszemély által felkínált ingatlanfedezettel, devizabelföldi természetes személyek igényelhetik.

 

Előtörlesztés


Előtörlesztésre az Adós bármikor jogosult. Előtörlesztéskor az Adósnak a Hirdetményben közzétett díjat kell megfizetnie. A Takarékszövetkezet az előtörlesztett összeget az alábbi prioritás szerint könyveli el a hitel törlesztésére: egyéb költség, késedelmi kamat, ügyleti kamat, tőke. A megváltozott törlesztő-részletről az ügyfelet értesíteni kell.

 

Végtörlesztés

 

  • Az adós a futamidő lejárata előtt bármikor visszafizetheti a teljes kölcsönösszeget.
  • Végtörlesztés esetén az ügyfél számára tájékoztató levelet kell küldeni, amely tételesen tartalmazza a fizetendő összegeket.
  • Végtörlesztéskor az ügyfélnek a Hirdetmény szerinti költséget kell megfizetnie.
  • Az előtörlesztési és végtörlesztési szándékot az ügyfélnek írásban kell jeleznie a Takarékszövetkezet felé az előtörlesztés és végtörlesztés időpontját megelőző tíz munkanappal, a pontos összeg és dátum megjelölésével.

 

Az egyes konstrukciók részletes leírását  a terméktájékoztatók tartalmazzák:

 

 

 

Miért előnyös?

 

  • kedvező kamattal igényelhető
  • a hirdetményben szereplő feltételek teljesítése esetén további kamatkedvezmény is igénybe vehető

 

A Lakáscélú hitel konstrukcióról, illetve a lakossági hitelezési tevékenység során felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről az alábbi hirdetményben tájékozódhat:

 

 

Szerződés minták:

 

 

  

 Egyéb kapcsolódó dokumentumok :

 

 Általános Szerződési Feltételek:

 

 

Általános tájékoztató a jelzáloghitelekről:

 

 

Nemzetgazdasági Minisztérium Tájékoztatói támogatott konstrukciókhoz:

 

 

További információért keresse fel Takarékszövetkezetünk kirendeltségeit, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Hirdetmények