KÜLDETÉSÜNK:

 

A 3A TAKARÉKSZÖVETKEZET 60 ÉVE STABIL MAGYAR PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÓKÉNT, TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁSI PALETTÁJÁVAL, HELYI DÖNTÉSEIVEL, MEGBÍZHATÓ, EGYMÁSRA IS FIGYELŐ MEGELÉGEDETT CSAPATÁVAL TARTÓS ÉRTÉKEKET HOZ LÉTRE ÜGYFELEI, TAGJAI ÉS A LOKÁLIS KÖZÖSSÉGEK SZÁMÁRA.

A 3A Takarékszövetkezet jogelődei az elmúlt 60 évben  Jász-Nagykun Szolnok és Csongrád megye pénzügyi kultúrájának kialakításában, fejlesztésében aktív szerepet vállaltak. Tették mindezt kizárólagos hazai tulajdonosok szándékától vezérelve.

Az elmúlt évek során a modern pénzügyi szolgáltatások teljes tárházát képesek vagyunk ügyfeleink felé nyújtani a lízingtől a befektetési alapokon át a legkülönfélébb hiteltermékeken keresztül a biztosítások és lakás-takarékpénztári megtakarításokig.

Helyi beágyazódottságunk teszi lehetővé, hogy döntéseinket teljes helyismeret birtokában helyben hozzuk meg.

 

Célunk, hogy egymást megismerjük. Feladatunknak tekintjük, hogy elsősorban az ügyfelek igényeit elégítsük ki, hogy megismerve az ügyfél elvárását, tudjunk ajánlatokat adni minden érdeklődőnek. Célunk, hogy az ügyfeleinket képessé tegyük arra, hogy az általunk ajánlott termékek, szolgáltatások előnyeinek és hátrányainak a teljes ismeretében hozza meg felelős döntését. Szándékunk az, hogy ügyfeleink megelégedését szolgáljuk azzal, hogy a számukra előnyös szerződéseket kössük meg.

 

A fenti célunk eléréséhez fontosnak tartjuk, hogy dolgozóink is elkötelezettek legyenek a Takarékszövetkezet és annak ügyfelei iránt. Ehhez szükséges a folyamatos kommunikáció az egyes részterületek között. Különösen nagy gondot fordítunk ezen belső kommunikáció gördülékennyé tétele érdekében.

 

Célunk, hogy a működési területünkön lévőkkel folyamatos, aktív kapcsolatot ápoljunk. Ennek érdekében vezetünk önkormányzati számlákat, kötünk

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek