Takarék Lakossági Lekötött Betét

Takarék Lakossági Lekötött Betét - 3A Takarék

PLUSZ ERŐSÍTÉS AZ ÉLMÉNYEKKEL TELI MINDENNAPOKHOZ

Válasszon fix kamatozású lekötött betétet egyszeri vagy folyamatos lekötéssel számláján lévő megtakarításához.

 

A betétlekötés feltétele, hogy rendelkezzen a Takarék Csoport azon tagjánál lakossági fizetési számlával, ahol a betétlekötést – a számláján elérhető összeg erejéig – kezdeményezi (1).

 

Választható Futamidők:

 

HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is:

  • 1, 2, 3, 6 és 12 hónap

 

A betétlekötés előnyei:

 

  • Fix kamatozás, az összeg függvényében eltérő mértékű kamatláb mellett (2).
  • A fizetési számla devizanemétől függően HUF, EUR, USD és GBP devizanemben is elérhető.

 

 

Betétlekötési módok:

 

  • Egyszeri lekötés

A lekötni kívánt összeg az Ön által választott futamidőre kerül lekötésre, majd a lejárat napján mind a tőke, mind pedig a kamat, a kapcsolódó fizetési számlán kerül jóváírásra.

 

  • Folyamatos (rulírozó) lekötés (3)

A futamidő végén, a betét automatikusan újra – a kamattal növelt összeggel, vagy anélkül - lekötésre kerül.

 

 

Kamatszámítás módja:

Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

 

 

(1) A lekötéskor elhelyezhető minimális és maximális betétösszeg a hatályos vonatkozó hirdetményben kerül meghatározásra

(2) Futamidő alatt nincs lehetőség a lekötött betét összegének emelésére, vagy – teljes megszüntetése nélkül történő - csökkentésére (részfeltörésre). A lekötött betét összegének csökkentése lejárat előtt kizárólag a betét teljes megszüntetésével (feltörésével) lehetséges.

(3) Ügyfél által opcionálisan választható, hogy a betét lejáratakor, a lekötött betét tőkeösszege a kamattal növelten kerüljön ismételten lekötésre vagy csak a tőke kerüljön ismételten lekötésre, a kamat pedig a kapcsolódó bankszámlára kerüljön átvezetésre.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A további feltételeket és a betéti szerződés részleteit a „Takarék Csoport Lakossági Betéti termékek Hirdetménye”, valamint az „Alaphirdetmény fizetési számlákra és betétekre vonatkozóan”, a  „Takarék Csoport Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzat”-a és a „Takarék Csoport Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételei” tartalmazzák.

 

A Takarék fizetési számlák és lekötött betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.


Kapcsolódó dokumentumok:

Tájékoztató az ismételt ügyfél átvilágítási kötelezettségről

Tisztelt Ügyfelünk!
A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény módosítása értelmében Hitelintézetünknek 2019. október 31-ig ismételten át kell világítania minden meglévő ügyfelét! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek